Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Το Συμβόλαιο του κ.Καραμανλή

2.Το κόλπο με το Συμβόλαιο.
Κάποτε ίσχυε, η φράση « ο λόγος μου συμβόλαιο». Όταν όμως άρχισαν οι « πουστιές», και οι κύριοι δεν ήσαν πια κύριοι, κατέστη αναγκαία, εκτός από την « συμφωνία κυρίων», και το« δώσαμε τα χέρια», η προσφυγή στον συμβολαιογράφο.
Αυτό σκέφθηκε και ο νομικός πρωθυπουργός, και έδωσε εντολή στον έγκριτο, επίσης νομικό, υπουργό επί της δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη, να συμβολαιοποιήσει την συγκατοίκηση για να αποτραπούν οι «πουστιές».
Δεν αρκεί κάποιοι, να είναι λογοδοσμένοι, δεν αρκεί ο «αραβών» για την σύμβαση συγκατοίκησης αλλά επιβάλλεται συμβολαιογραφικός Τύπος.
Όλα αυτά, ήταν πολύ καλά για την προστασία των συναλλαγών. Επειδή όμως, υπήρχε ο φόβος ότι θα αντιδρούσαν οι παπάδες και οι οικογενειάρχες, που ψηφίζουν Ν.Δ., ο υπουργός δικαιοσύνης παρότι δικηγόρος το επάγγελμα, σκέφθηκε, να βάλει (προφορικά) περιορισμούς στην «δικαιοπρακτική ικανότητα», των συμβαλλομένων.
Όπως γνωρίζουν και οι υποψήφιοι για τη νομική, (και όχι μόνο οι πρωτοετείς), από το σύνταγμα απαγορεύεται να μπει περιοριστικός όρος, με βάση το φύλο, το χώμα ή την εθνικότητά στην υπογραφή συμβολαίων.
Αυτό σημαίνει ότι , το νομοσχέδιο που προτείνει ο κ. Χατζηγάκης για «συμβολαιοποίηση» της συγκατοίκησης τον ετεροφυλόφιλων, είναι εξ υπαρχής άκυρο επειδή είναι ρατσιστικό και επομένως αντισυνταγματικό.
Η «παράσταση» για τον κατευνασμό των παπάδων και τον οικογενειαρχών επέβαλε την συνάντηση με τους εκπροσώπους της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι « απειλούν» με τέλεση πολιτικών γάμων.
Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), ανακοίνωσε ότι θα τελέσει την επόμενη εβδομάδα δύο πολιτικούς γάμους, μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Τον έναν θα τον « ευλογήσει ο δήμαρχος της Καισαριανής Σπ. Τζόκας (υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ), και ο άλλος θα γίνει σε Δήμο της Θεσσαλονίκης. Η ΟΛΚΕ επανέφερε στον κ. Χατζηγάκη το αίτημά της να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να υπαχθούν και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στον νόμο 1250/1982 που επιτρέπει τον πολιτικό γάμο.
Στην παρούσα φάση η ΟΛΚΕ εκτιμά κρίθηκε ότι το κλίμα είναι ευνοϊκό και οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να γίνει το νομοθετικό βήμα που θα κατοχυρώνει τα αυτονόητα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σύμφωνα και με την ευρωπαϊκή νομική πρακτική. Η ΟΛΚΕ έχει γνωμοδότηση της Θεοφανώς Παπαζήση, καθηγήτριας της Νομικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, ενώ παραπέμπει και στην δήλωση που έκανε το 2006, εν όψει των δημοτικών εκλογών, ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας ότι «όλοι και όλες έχουν ίσα δικαιώματα. Υποστηρίζουμε τον πολιτικό γάμο ζευγαριών του ίδιου φύλου. Εκτίμησή μας είναι ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο καλύπτει αυτό το δικαίωμα».
Όλο το «τζέρτζελο» γίνεται για να συγκαλυφθεί από τη σκόνη που θα σηκωθεί το γεγονός ότι με την συμβολαιοποίηση λύνεται το πρόβλημα του «γάμου των ομοφυλόφιλων».
Ωστόσο τα βασικά προβλήματα δεν αφορούν τον γάμο αλλά τα ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα που προκύπτουν από αυτόν. Διότι, θα επεκταθεί η ασφαλιστική και ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε έναν άγνωστο αριθμό «συγκατοίκων», με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν «οι Πολλοί» , την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση περικόπτει δικαιώματα των μητέρων.
Στην πραγματικότητα, όποιος «Βαλλιανάτος» έχει τώρα έναν «συγκάτοικο» από την « Νιγηρία», πρέπει να του καταβάλει πενήντα τουλάχιστον ένσημα στο ΙΚΑ, ως «οικιακό βοηθό» , για να του εξασφαλίσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με την αναγνώριση οικογενειακών ασφαλιστικών δικαιωμάτων, από το συμβόλαιο συγκατοίκησης, ο κάθε «Βαλλιανάτος» θα απαλλάσσεται από τα 50 ένσημα, που τα φορτώνονται αυτομάτως οι Πολλοί.
Και βέβαια, ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να εξηγήσει στους οπαδούς του, γιατί θέλει να επιτρέψει την υιοθέτηση παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Μήπως αυτό το μέτρο ενισχύει το εμπόριο παιδιών;

Το μεγαλο μυστικό

Ο κ. ΔΕΣΜΗΕ,(όπως «ο κ.ΦΕΟΥΝΓΚΑ»), που έδινε τις εντολές για τις διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα, όπως μάθαμε από τους «οχετούς της παραπληροφόρησης», είναι κάτι σαν την τσιπούρα. Αρσενικός και θηλυκός. Και αυτό γιατί , ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), είναι ανώνυμη εταιρεία και επομένως είναι, η ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ.
Ο αρσενικοθήλυκος ΔΕΣΜΗΕ, συστήθηκε με το Π.Δ. 328/12-12-2000 και ανήκε κατά 51% στον κ. Σημίτη, ο οποίος μεταβίβασε «εξωχρηματηστηριακά» το 2004, τις μετοχές του στον κ. Καραμανλή. Το υπόλοιπο 49% ανήκει στον κ. Τ. Αθανασόπουλο που ελέγχει το Αναψυκτήριο «ΔΕΗ».
Η ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ. ,(HTSO S.A), που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Λ. Αμφιθέας 11, είναι ο φορέας του κράτους, που διασφαλίζει τον εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια, κατά τρόπο επαρκή, ασφαλή, οικονομικά αποδοτικό και αξιόπιστο. Σκοπός του είναι και η βέλτιστη κατανομή του φορτίου στο δίκτυο.
Η πλευρά Καραμανλή, με την σύμφωνη γνώμη του 49% της «Γκαζόζας», διόρισε στην ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ, τον Dr. κ.Ευάγγελο Λεκατσά ως Πρόεδρο, το 2004,και κράτησε τον κ. Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο, που ήταν επιλογή Σημίτη, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο . Κίνδυνος μπλακ άουτ, παρά τις διακοπές
Όλος ο « θίασος των περικοπών» εμφανίστηκε επί σκηνής στις 5 Μαρτίου όταν « O υπουργός Aνάπτυξης Xρ. Φώλιας κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη τις διοικήσεις των ΔEH (Tάκης Aθανασόπουλος), ΔEΣMHE (I. Θεοδωρακόπουλος) PAE (I. Πανάγος) και Eθνικού Συμβουλίου Eνεργειακού Σχεδιασμού (Pαφαήλ Mωυσής) και ζήτησε τον βέλτιστο συντονισμό, ώστε να περιοριστεί στο μέγιστο δυνατό το κοινωνικό κόστος» .
Το τι ζήτησε ,πραγματικά, ο κ. Φώλιας, προκύπτει λογικά, από τις «διαρροές» της διοίκησης της ΔΕΗ προς τους «παπαγάλους», για έλλειμμα ισχύος«μαϊμού» 5.000 MW .
Ο «βέλτιστος συντονισμός»για το «πάρτυ»των διακοπών ρεύματος , ώστε να αυξηθεί ,«στο μέγιστο δυνατό το κοινωνικό κόστος», αποφασίστηκε στις 5 Μαρτίου.
Στην συνέχεια, εφαρμόστηκε το σχέδιο των εκ περιτροπής διακοπών ρεύματος. Ο ΔEΣMHE έδωσε εντολή στην Γενική Διεύθυνση Διανομής της ΔEH, να προχωρήσει σε εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος, αφού κρίθηκε ότι ήταν αδύνατη η ευστάθεια του συστήματος ακόμη και με τις εισαγωγές περίπου 1.000 MW. Οι διακοπές ρεύματος έγιναν χωρίς προαναγγελία, αφού οι αποφάσεις παίρνονταν «με βάση την εξέλιξη της ζήτησης και τις δυνατότητες του συστήματος ηλεκτροπαραγωγής» . H διοίκηση της ΔEH παράλληλα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα να κριθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική και βασικό επιχείρημα ότι δεν ικανοποιούνται το προβλεπόμενα από τον νόμο ποσοστά ασφαλείας του προσωπικού για τη λειτουργία της επιχείρησης.
Επομένως, η αλυσίδα των αποφάσεων οδηγεί στον βασικό μέτοχο της ΔΕΣΜΗΕ Α.Ε. κ. Καραμανλή και τον συνεταίρο του κ. Αθανασόπουλο.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Η Προπαγάνδα των CIVITAS

Το μόνιμο προπαγανδιστικό τρυκ, της CIVITAS-luli-ND κυβέρνησης, από την πρώτη στιγμή που λάνσαρε το ασφαλιστικό, με τον φιλάνθρωπο Μαγγίνα ήταν, ότι « η μεταρρύθμιση θα ωφελήσει τους πολλούς».
«Όταν γίνονται πράξη οι αλλαγές, με στόχο να ωφεληθούν οι πολλοί και ο τόπος, αντιδρούν τα ειδικότερα συμφέροντα. Συχνά με αυθαίρετους και παράνομους τρόπους. Εκμεταλλεύονται την προνομιακή δυνατότητά τους να ταλαιπωρούν το κοινωνικό σύνολο. Τιμωρούν έτσι το κοινωνικό σύνολο για να αποτρέψουν τις αλλαγές που θα ωφελήσουν τους πολλούς», δήλωσε ο CIVITAS (Πρωθυπουργός).
Προνομιούχοι επομένως, οι Λιγνιτωρύχοι. Προνομιούχοι οι τραπεζοϋπάλληλοι, Προνομιούχοι οι «σκουπιδιάρηδες». Φυσικά , αδικημένοι είναι οι καημένοι βιομήχανοι, οι κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας, οι τοκιστές και σουλατσαδόροι που ενοχλούνται από τη δυσοσμία των σκουπιδιών.

Απορία: Στο Κολωνάκι γιατί δεν κόπηκε το ρεύμα;

Ο CIVITAS (Ρουσόπουλος), που είναι Αϊνστάιν στα μαθηματικά ανέλαβε να λύσει την εξίσωση των πολλών . Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι λαδόξυδο, και υπολόγισε σε 600.000 με ένα εκατομμύριο μόνο, τα θύματα.
«Δεν θα αμφισβητήσω κανέναν αριθμό, γιατί δεν είμαι σε θέση να σας πω το συγκεκριμένο αριθμό…επειδή γνωρίζουμε όλοι, ότι η ασφαλιστική αυτή μεταρρύθμιση αφορά όσους μπήκαν στον εργασιακό χώρο από το 1983 έως το 1993, δηλαδή μια δεκαετία, η διαίρεση του αριθμού…. αν υπολογίσουμε ότι σήμερα ο πληθυσμός έχει αυξηθεί, ότι οι εργαζόμενοι που εντάσσονται κάθε χρόνο στον ιδιωτικό τομέα, αυτοί που τελειώνουν το Λύκειο και τελειώνουν και τα Πανεπιστήμια- δεν υπερβαίνουν τους 90.000–100.000,…. μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι έβγαιναν στην παραγωγή και δεν εργάζονταν μόνο στον ιδιωτικό τομέα. Και στο δημόσιο τομέα.
Μην αναρωτιέστε, πώς γίνεται και η υπεύθυνη CIVITAS-luli– ND κυβέρνηση, δεν ξέρει επακριβώς πόσοι εργαζόμενοι πλήττονται από τη μεταρρύθμιση της. Ψήλοι στα άχυρα. Δυστυχώς κανείς δεν ρώτησε τον Αϊνστάιν, αν στα βαρέα και ανθυγιεινά εργάζονται κυρίως αυτοί «που τελειώνουν το Λύκειο και τελειώνουν και τα Πανεπιστήμια».
Ο Αϊνστάιν, πολύ εύκολα απέδειξε ότι οι 600.000, στέκονται απέναντι στα 10 εκατ. των υπολοίπων Ελλήνων. Η εξίσωση των Πολλών λύθηκε, αφού βάσει απολυτηρίου, στην Ελλάδα γεννιόνται μόνο απόφοιτοι λυκείου. Θρίαμβος CIVITAS.

Η Εθνική Στατιστική, πάντως, υπολογίζει τις γεννήσεις βάσει των δηλώσεων στο ληξιαρχείο.

Αλλά γιατί οι απόφοιτοι λυκείου, που μπήκαν στην αγορά εργασίας, μετά το 1993, δεν επηρεάζονται;

Διότι τι είχαν τι έχασαν. Άλλωστε σύμφωνα, με την προπαγάνδα της CIVITAS –κυβέρνησης, αυτοί ωφελούνται, από τις πενταροδεκάρες , που θα μπαίνουν στον κουμπαρά του Ανδρουλάκη. Ωφελούνται γιατί θα πάρουν σύνταξη μετά από 37 και όχι 35 χρόνια. Ωφελούνται και μέλλουσες μητέρες γιατί θα πάρουν σύνταξη στα 60.

«Σημασία έχει ότι οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται, προκειμένου να μη βουλιάξει το ασφαλιστικό σύστημα, ώστε οι επόμενες γενιές να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και αυτές σύνταξη, όπως έχουν και οι σημερινές γενιές, όπως το δικαιούνται άλλωστε» . Είπε ο εκπρόσωπος της CIVITAS –κυβέρνησης.

Σημασία έχει ωστόσο το τι σύνταξη θα πάρουν και όχι αν πάρουν μια κάποια σύνταξη.

Ανεξάρτητα, από τον αριθμό των θυμάτων , των «ήπιων αλλαγών», που είναι οι γυναίκες, οι μητέρες ανηλίκων, οι εργαζόμενοι στα βαρέα-ανθυγιεινά οι 50άρηδες και οι 40άρηδες, και όλοι οι ασφαλισμένοι στα ταμεία που συγχωνεύονται, το ερώτημα είναι πολύ απλό. Αφού, τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι προς το συμφέρον των πολλών, γιατί δεν τα ανακοίνωσε πριν τις εκλογές;

Γιατί έκρυψε τις προθέσεις του ο CIVITAS -Πρωθυπουργός; Είναι σαφές, ότι τα θύματα των συγχωνεύσεων, και των «ήπιων αλλαγών» αλλά και οι «ωφελημένοι», που είναι βάσει της εθνικής στατιστικής πάνω από 3.000.000, αν γνώριζαν μπορεί να ψήφιζαν διαφορετικά.
Αυτό σημαίνει, ότι η Ν.Δ. θα έπαιρνε 1.000.000-1.200.000 λιγότερες ψήφους. Δηλαδή θα ήταν στην αντιπολίτευση. Ακόμα και με το παράδειγμα του Αϊνστάιν-Ρουσόπουλου , η Ν.Δ. θα έπαιρνε 400.000 λιγότερους ψήφους. Δηλαδή αντί 2.995.133 θα έπαιρνε 2.600.000 και θα κέρδιζε το Πασοκ με 2.727.000 ψήφους. Αφού λοιπόν η «μεταρρύθμιση» είναι προς το συμφέρον των πολλών και αντιδρούν οι λίγοι, και αφού τώρα όλα τα χαρτιά είναι ανοιχτά, γιατί δεν πάμε σε εκλογές, ώστε να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός. Αυτό είναι δημοκρατία.Σε κάθε άλλη περίπτωση, η σημερινή πλειοψηφία είναι κίβδηλη, επίπλαστη, και νόθα. Η πλειοψηφία του CIVITAS -Πρωθυπουργού κατακτήθηκε με εξαπάτηση, και γι' αυτό είναι παράνομη.

Οι απεργοί επομένως δεν πρέπει μόνο να ζητούν διάλογο και απόσυρση των αλλαγών, αλλά πρέπει επίμονα να ζητήσουν εκλογές.

«Κάθε Έλληνας πολίτης είτε είναι πρωτοεργαζόμενος , είτε είναι εργαζόμενος μετά από 20-30 χρόνια της ζωής του, είτε είναι συνταξιούχος, είτε είναι οικογενειάρχης, είτε μένει μόνος του, είτε όχι, πληρώνει τη ΔΕΗ. Όταν λοιπόν πληρώνει μια επιχείρηση, έχει την απαίτηση να έχει ρεύμα.» είπε ο Ο CIVITAS(Ρουσόπουλος).

Αυτό άραγε δεν το ήξερε η CIVITAS-luli– ND κυβέρνηση ; Γιατί στέρησε επομένως το ρεύμα από «κάθε Έλληνα πολίτη» με το «προπαγανδιστικό πάρτι» των πολύωρων διακοπών; Γιατί μόλις μπήκε ο εισαγγελέας αποκτήσαμε ρεύμα; Γιατί τα κανάλια των «νταβατζήδων» προέβλεπαν πολύωρες διακοπές για την Τρίτη, και δεν έγινε τίποτα, αν και οι πρόσθετες μονάδες που έδωσε η ΓΕΝΟΠ δεν είχαν προλάβει να μπουν σε λειτουργία;
Το συμφέρον των πολλών και η ΓΕΝΟΠ Η λεηλασία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, δηλαδή του ιδρώτα γενεών και γενεών εργαζομένων, μέσω των«συγχωνεύσεων», ονομάστηκε από τους CIVITAS, « ασφαλιστική μεταρρύθμιση». Οι «συγχωνεύσεις» όμως οδηγούν στην εξομοίωση των συντάξεων προς τα κάτω, στην επόμενη φάση της «μεταρρύθμισης». Θύματα της «μεταρρύθμισης», με την συγχώνευση των ταμείων, είναι όλοι οι Έλληνες. Εργαζόμενοι, έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι. Ακόμα και τα νεογέννητα. Τα θύματα της «μεταρρύθμισης» είναι οι Πολλοί.

Η «μεταρρύθμιση»,δεν πλήττει ,την Ολιγαρχία. Τους αεριτζήδες, τους λωποδύτες, τους κατόχους μεγάλης ακίνητης περιουσίας, τα μέλη του ΣΕΒ, τους προμηθευτές του δημοσίου, τους «νταβατζήδες» όλων των κατηγοριών, τους εφοπλιστές, τους τοκογλύφους κάθε μεγέθους, και τους βουλευτές.

Μάθημα 1ον
Η δημοκρατική νομιμοποίηση. Οι CIVITAS, έπρεπε να παρουσιάσουν την επίθεση κατά των «πολλών», σαν μεταρρύθμιση που ωφελεί τους πολλούς. Για αυτό, ο κ. Μαγγίνας ξεκίνησε από τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς και δικηγόρους, που οι «πολλοί» τους θεωρούν προνομιούχους.
«Στη χώρα μας, γενικά και αόριστα, όλοι θέλουμε αλλαγές. Όταν όμως γίνονται πράξη, με στόχο να ωφεληθούν οι πολλοί και ο τόπος, ειδικότερα συμφέροντα αντιδρούν. Συχνά με αυθαίρετους και παράνομους τρόπους. Εκμεταλλεύονται την προνομιακή δυνατότητά τους να ταλαιπωρούν το κοινωνικό σύνολο. Τιμωρούν έτσι το κοινωνικό σύνολο για να αποτρέψουν τις αλλαγές που θα ωφελήσουν τους πολλούς», δήλωσε ο CIVITAS (Πρωθυπουργός).
Η «μεταρρύθμιση», προκάλεσε βραχυκύκλωμα στο δίκτυο της ΔΕΗ, και έπνιξε στα σκουπίδια όλη την χώρα. Τα ερωτήματα όλων είναι: Γιατί δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα; Γιατί μας πνίγουν τα σκουπίδια; Η απάντηση είναι σαφής. Επειδή ο CIVITAS (Καραμανλής) , εξαπάτησε προεκλογικά την κοινωνία και τους πολίτες και τώρα προκαλεί με θρασύτητα, υλοποιώντας τις οδηγίες τις τραπεζικής ολιγαρχίας. Ωστόσο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς, οι «Οχετοί» της παραπληροφόρησης, που «αγωνιούν» για το συμφέρον των «πολιτών», και που συναλλάσσονται με την κυβέρνηση ,επαναλαμβάνουν, το ποίημα :
Οι απεργοί της ΓΕΝΟΠ- Δ.Ε.Η. «συγκρούονται με τους πολίτες».Επομένως,
Στόχος 1ος .« Οι απεργοί της ΓΕΝΟΠ- Δ.Ε.Η» δεν είναι πολίτες.Στον «αγώνα», επιστρατεύθηκε και η «Φωνή» των «πολιτών», που στοιχίζει στο δημόσιο 3,4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.Στόχος 2ος . Υποκαθιστούμε το πραγματικό μέτωπο. Από το επίπεδο, «κυβέρνηση κατά εργαζομένων», το μεταφέρουμε στο επίπεδο, « εργαζόμενοι κατά των πολιτών». Ενώ, στον κόσμο της πραγματικότητας, η κυβέρνηση, με δική της πρωτοβουλία , επέλεξε να συγκρουστεί με τους εργαζόμενους, στον κόσμο της προπαγάνδας, δημιουργούμε μια ψευδό- σύγκρουση, ανάμεσα στους «πολλούς», τους «πολίτες», την «κοινωνία».Η «καλή κυβέρνηση» , παίρνει φυσικά το μέρος της κοινωνίας, καταγγέλλει τις « οργανωμένες συντεχνίες»,τους «λίγους και προνομιούχους», αλλά και το «κατεστημένο», ενώ αγωνίζεται για την «δημοκρατία».
«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν παζαρεύουν το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των πολλών. Θεμέλιο της Δημοκρατίας είναι η ισοπολιτεία και είναι ώρα αυτό να γίνει αντιληπτό από όλους», κατέληξε ο κ. Φώλιας.
«Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος δεν θα σταματήσει γιατί λίγοι και προνομιούχοι λειτουργούν ως κατεστημένο».Δήλωσε ο CIVITAS-Πρωθυπουργός μετά την συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής.«Για το 2007 για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δόθηκαν περίπου 900 ευρώ ανά ασφαλισμένο ως επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και στην ΟΑΠ-ΔΕΗ δόθηκαν 11.765 ευρώ ανά ασφαλισμένο. Για το 2008 η πρόβλεψη είναι: Στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 1.225 ευρώ ανά ασφαλισμένο ενώ για την ΟΑΠ-ΔΕΗ φθάνει τα 18.027 ευρώ ανά ασφαλισμένο. είπε ο Ο CIVITAS- Αϊνστάιν (Ρουσόπουλος).
Ο Γκέμπελς θα τα κατάφερνε σίγουρα καλύτερα.Τα λεφτά της ΟΑΠ-ΔΕΗ, δεν είναι επιχορήγηση. Είναι επιστροφή των χρημάτων, που έχει προεισπράξει ο προϋπολογισμός με την μετοχοποίηση της ΔΕΗ, και τα επιστρέφει στους εργαζόμενους σε δόσεις. Aυτή ήταν η συμφωνία του 1999.
H κυβερνητική ρύθμιση επομένως θέλει να βαφτίσει σε επιχορήγηση την περιουσία των εργαζομένων που ήταν ενσωματωμένη στην ΔΕΗ πριν τη μετοχοποίηση. Η ενσωμάτωση της ΟΑΠ-ΔΕΗ με τα ταμεία των τραπεζοϋπαλλήλων, αποβλέπει στη χρησιμοποίηση των πόρων της για την κάλυψη των υποχρεώσεων που ανέλαβε το κράτος προς τα Ταμεία της Εμπορικής και της Εθνικής.Έχουμε έτσι, την πλήρη ανάπτυξη της προπαγάνδας, που απευθύνεται μέσα από το «χαζοκούτι»,στα μυαλά των πολιτών.
Στόχος 3ος .Οι εργαζόμενοι είναι παράλογοι. «Οι απεργοί της ΔΕΗ έρχονται αντιμέτωποι, πρώτα από όλα, με την κοινή λογική. Όπως είχα την ευκαιρία να σας εξηγήσω αναλυτικά , ουσιαστικά οι αλλαγές που γίνονται είναι ελάχιστες, η μοναδική μία, όπου το Ταμείο υπάγεται σε ένα ευρύτερο Ταμείο τραπεζοϋπαλλήλων και εργαζομένων στις υπηρεσίες δημόσιας ωφέλειας. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.)Μια τόση δα αλλαγίτσα, που κοστίζει 11,8 δις.
Ο εκπρόσωπος της - κυβέρνησης μίλησε για «επιβεβαίωση του νόμου του 1999». Επιβεβαίωση διά της ανατροπής. Τέλειο. Θρίαμβος civitas. Οι εργαζόμενοι, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ ,είχαν έγκαιρα καλέσει την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην κατάργηση του ΟΑΠ/ΔΕΗ, στην ισοπέδωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και στην ακύρωση των προσδοκιών μιας ζωής. Να μην καταργήσει δικαιώματα πολλαπλώς κατοχυρωμένα.
«Εάν πράξει αλλιώς θα έχει ακέραια την ευθύνη για τις όποιες εξελίξεις», προειδοποίησαν, και κάλεσαν τους «προνομιούχους» λιγνιτωρύχους «Να υπερασπιστούν τον ασφαλιστικό τους φορέα που η κυβέρνηση με τις προτάσεις της μεθοδεύει την διάλυση του για να καταληστεύσει τα αποθεματικά του». Επομένως, για το σκοτάδι, για τα σκουπίδια, για τις διαδηλώσεις που έρχονται φταίει μόνο η CIVITAS- κυβέρνηση και ο CIVITAS -πρωθυπουργός.
Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος δεν θα σταματήσει γιατί λίγοι και προνομιούχοι λειτουργούν ως κατεστημένο. Διότι δεν θα θυσιάσουμε την πρόοδο και το μέλλον της χώρας μας. Γνωρίζω ότι ο δρόμος των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων δεν είναι εύκολος. Ακόμη κι όταν οι αλλαγές αυτές είναι αυτονόητες και μετριοπαθείς. Η κοινωνία μας, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, γνωρίζει πως οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν. Και θα προχωρήσουν παρά τα όποια εμπόδια. Γιατί υπηρετούν το συμφέρον της πατρίδας μας.
. . . Κι όλα αυτά, προκειμένου να εξοικονομήσει το ασφαλιστικό περίπου 310 εκατ. ευρώ το χρόνο.

6.6 εκ. Νεκροί στο Αφγανιστάν

6.6 εκ. Νεκροί στο Αφγανιστάν

.

Το ΝΑΤΟ πολεμάει στο Αφγανιστάν και το Κόσσοβο, για την ηρωίνη, και την ενέργεια.

μεγάλη αμερικανική συμμαχία, αγωνίζεται στις ερήμους του Αφγανιστάν, από τον Οκτώβριο του 2001, με την επιχείρηση Enduring Freedom, κατά των Ταλιμπάν, της ΑλΚάιντα, του Μπιν Λάντεν, και των φανατικών ισλαμιστών.
Με μια λέξη για την δημοκρατία, και τα ιδανικά του δυτικού πολιτισμού.
Σε αυτό τον αγώνα των «υψηλών ιδανικών» έχουν σκοτωθεί ( επίσημα) 773 στρατιώτες της συμμαχίας, από τους οποίους 485 Αμερικανοί. Το οικονομικό κόστος είναι πενταροδεκάρες αν συγκριθεί με το Ιράκ. Μόνο 90 δίς. δολάρια.
Τους μισθοφόρους και τους άμαχους δεν τους μετράει κανείς πια.
Ο καθηγητής Marc Herold του πανεπιστημίου του New Hampshire είχε ανακοινώσει ότι το 2002,ότι μεταξύ τις 7ης Οκτωβρίου 2001 και τις 7ης Δεκεμβρίου 2002 είχαν σκοτωθεί 3,800 άμαχοι Αφγανοί, από λάθη των συμμαχικών δυνάμεων. Μετά σιωπή.
Τους Ταλιμπάν μόνο ο Αλλάχ τους μετράει.
Τον Φεβρουάριο του 2008, μια έκθεση της UNICEF υπολόγισε τους θανάτους που δεν θα έπρεπε να συμβούν μεταξύ των αμάχων της επιχείρησης αν δεν επικρατούσε η δεδομένη κατάσταση με την Enduring Freedom σε 3.3-6.6 εκατομμύρια. Κάθε χρόνο μετά την εισβολή πεθαίνουν 370,000 νήπια κάτω των 5 ετών. Συνολικά μέχρι σήμερα 2,3 εκατομμύρια παιδιά πέθαναν. (2.1 εκ οι «αδικαιολόγητοι» θάνατοι).Η έκθεση της UNICEF υπολογίζει σε 3.3 εκ. τους βίαιους θανάτους, και σε 3.3 εκ. τα θύματα της «κατάστασης».
Ο πληθυσμός του Αφγανιστάν υπολογίζεται σε 30 εκατομμύρια.
βλ.http://www.unicef.org/infobycountry/afghanistan_statistics.html
Ο παράγων ηρωίνη.
Πριν επιτεθεί η μεγάλη αμερικανική συμμαχία στους Ταλιμπάν, οι «κακοί ισλαμιστές», είχαν απαγορεύσει την καλλιέργεια του οπίου.Το 2000,πριν την αμερικανική επέμβαση, το Αφγανιστάν παρήγαγε μόνο 180 τόνους οπίου.
Η Ετήσια Έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Έλεγχο των Ναρκωτικών (INCB) αναφέρει ότι το 2007, η παραγωγή οπίου στο Αφγανιστάν έφτασε τους 8.300 τόνους. Δηλαδή, μέσα στην εφταετία 2000-2007 η παραγωγή αυξήθηκε κατά 4.511%. Με ταχείς ρυθμούς αυξάνεται και η καλλιέργεια κάνναβης, καθώς το 2006 καλλιεργήθηκαν 500.000 στρέμματα και το 2007 καλλιεργήθηκαν 700.000 στρέμματα.
Το 93% της παγκόσμιας παράνομης αγοράς οπιούχων προμηθεύεται φθηνή πρώτη ύλη από το Αφγανιστάν. Το υπόλοιπο όρια 7 % προέρχεται, από τον άλλο αμερικανικό παράδεισο, την δικτατορία της Μιανμάρ.
Το φθηνό όπιο, έβγαλε από την αγορά άλλους παραδοσιακούς παραγωγούς, (Τουρκία), που τροφοδοτούν μόνο «την εσωτερική κατανάλωση».
Η κυβέρνηση των ανδρείκελων των ΗΠΑ, αγωνίζεται βεβαίως κατά των ναρκωτικών. Η αμερικανική τηλεόραση κάνει και ρεπορτάζ για τις καταστροφές των καλλιεργειών.
Μόνο που αυτά είναι κτήματα των αντιπάλων. Γιατί, και οι Ταλιμπάν χρηματοδοτούν τον πόλεμο τους από την ηρωίνη.
Υπάρχουν δηλαδή οι καλοί (οι δικοί μας) και οι κακοί (των άλλων) παραγωγοί. Ο πόλεμος γίνεται για τον έλεγχο της αγοράς. Όπως και ο πόλεμος της κοκαΐνης με το καρτέλ του Μεντεγίν. Τώρα ο «Πόλεμος» στην Κολομβία έληξε, αλλά η κοκαΐνη συνεχίζει να παράγεται, μόνο που ελέγχεται πλήρως από την CIA και τους ανθρώπους της.
Τα λεφτά είναι πολλά και αφορολόγητα. Σύμφωνα με την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ, ο διεθνής «τζίρος» της ηρωίνης, της κοκαΐνης, της κάνναβης, και των χαπιών, αγγίζει τα 340 δισ. δολάρια. Σε 113 δισ. δολάρια ετησίως ανέρχεται ο «κύκλος εργασιών» των εμπόρων κάνναβης, η «πελατεία» των οποίων διεθνώς ξεπερνάει τα 160 εκατομμύρια. Οι πελάτες για την ηρωίνη, είναι πολύ λιγότεροι. Yπολογίζονται σε 4 εκατομμύρια
Η τιμή του αποξηραμένου Οπίου στο Αφγανιστάν, στην « είσοδο του κτήματος», από την αρχή της εισβολής κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 350 δολαρίων. Από πέρσι τον Ιανουάριο, η τιμή πέφτει σταθερά και τώρα είναι 105 δολάρια του κιλό. Τσάμπα ηρωίνη. Το όνειρο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Φθηνή πρώτη ύλη, φθηνά εργατικά χέρια, και τεράστια προστιθέμενη αξία.
Το Κόσσοβο.
Οι καλοί παραγωγοί, που ακολουθούν τις οδηγίες της CIA, προωθούν ένα μέρος της παραγωγής τους, στην Ρωσία, για να υπηρετηθεί, ο μακροπρόθεσμος στόχος της κατάληψης, των ενεργειακών πηγών της, όπως δηλαδή έγινε τον 19ο αιώνα, η κατάληψη της Κίνας και το υπόλοιπο το παραδίδουν, στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, τους Αλβανούς.
Ο «δυτικός δρόμος»,για την κάνναβη και την ηρωίνη, περνάει πρώτα από το Ιραν,ή το Τουρκμενιστάν,ή Ουζμπεκιστάν. Από το Ουζμπεκιστάν,ξεκινάει η «αλυσίδα» , προς τη Ρωσία.Ο «δρόμος» του Ιράν και του Τουρκμενιστάν, συνεχίζει προς την Τουρκία. Από την Τουρκία, αναλαμβάνουν οι μουσουλμανικές «οικογένειες» στη Βουλγαρία, και μετά μέσω Σκοπίων στο Κόσσοβο.
Από το Κοσσυφοπέδιο, με την προστασία του ΝΑΤΟ οι Κοσσοβάροι Αλβανοί ξεκινούν την διανομή στην Ευρώπη.
Το 90% των συλλήψεων «διακινητών» που κάνει η ελληνική αστυνομία είναι Αλβανοί . Πρόσφατα έπιασαν Αλβανούς με 40 κιλά ηρωίνης στο Αιγάλεω.
Επομένως, στο μεγάλο ερώτημα, γιατί η Ελλάδα συμμετέχει στις στρατιωτικές αποστολές του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και το Κοσσυφοπέδιο, είναι απλή.
Για να προστατεύσουμε την «παραμύθα» των παιδιών μας, και για να είμαστε σύγουροι, ότι θα φθάσει στους Έλληνες καταναλωτές . Ποιος είπε ότι η CIVITAS- κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους χρήστες;
Oι νεκροί του Ιράκ
H χρηματοδότηση, του πολέμου στο Ιράκ κόστισε τα τρία πρώτα χρόνια (2003- 2005) , 280 δισεκατομμύρια δολάρια (μ.ο 93 δις δολ. ετησίως).Το 2006 η χρηματοδότηση ανήλθε σε 120 δις δολάρια , και το 2007 σε 171 δις. Για το 2008 ο πρόεδρος Μπους έχει προϋπολογίσει 193 δις. Σύνολο 764 δις.
Η «επένδυση» των 764 δις απέδωσε, 4283 νεκρούς από τον στρατό κατοχής, ( 3975 Αμερικανούς, 175 Βρετανούς, και 133 άλλους συμμάχους) ,αλλά και 1,182,393 ιρακινούς.
Στις 1817 ημέρες του πολέμου και της Κατοχής ,έχασαν την ζωή τους 653 άνθρωποι ανά ημέρα.
Ο μέσος όρος της ημερήσιας δαπάνης είναι 4,204,000,000 δολ.
6.438,000 δολάρια για μια ψυχή. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε.
Όποιος πεθαίνει στο Ιράκ είναι καλά πληρωμένος.